0570-244037 info@silvavir.com

 
Ik ben Natasja Menses en sinds 10 februari ben ik het team van Silvavir ecologisch advies komen versterken als adviseur ecologie. Ik heb een achtergrond in de biologie. De natuur speelt al van jongs af aan een grote rol in mijn leven. Opgegroeid op de Veluwe is de natuur mij met de paplepel ingegoten. Als kind was ik altijd buiten te vinden, struinend langs het water en door bos en heide, op zoek naar dieren. Hierdoor ‘vergat’ ik regelmatig mijn huiswerk voor school te maken. Tijdens mijn carrière als docent biologie in het voortgezet onderwijs, groeide de wens om ecoloog te worden. Ik heb een brede interesse in fauna en ecologisch onderzoek en breng mens en natuur graag samen. Bij Silvavir ecologisch advies kan ik dat nu nog beter invulling geven. Ik zal mij onder andere bezig gaan houden met ecologisch veldonderzoek zoals wildcamera- en vleermuizenonderzoek, projectcoördinatie en communicatie. Daarnaast wil ik mij bij Silvavir graag verder ontwikkelen tot ecoloog. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk uit naar een mooie en leerzame tijd binnen het team van Silvavir!

Het is leuk als je dit bericht deelt!