06-54376380 info@silvavir.com

Silvavir ecologisch advies

Groen adviesbureau met hart voor de zaak

Sinds 2010 zetten wij onze kennis en ervaring in om te werken aan het ecologisch evenwicht tussen mens en natuur. De naam zegt het al ‘Silva’ staat in het Latijn voor bos en ‘Vir’ voor mens. De wisselwerking tussen mens en natuur. Met gedreven professionals een bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving. Dit doen wij graag samen met onze klanten. Onze consultants hebben veel ervaring binnen het werkveld ecologie. Ze zijn creatief, betrokken en ze hebben passie voor hun vak.

Oplossingsgericht

Pragmatisch denken is voor ons essentieel verbonden met het werkveld

Goede klant support

Bereikbaarheid en korte lijnen zijn de kracht van onze communicatie

Vooruit denken

Anticiperen op wat komen gaat voorkomt onaangename verrassingen

slimme terugkoppeling

Centrale dynamische opslag van onderzoeksgegevens

Ing. S.A. (Sil) Westra

Ing. S.A. (Sil) Westra

Adviseur Ecologie/GIS

sil.westra@silvavir.com

06-54376380

Sil heeft zijn achtergrond in bos- en natuurbeheer (Hogeschool Larenstein, 2006). Tijdens zijn werk als GIS medewerker en veldecoloog bij de Zoogdiervereniging heeft hij tussen 2007 en 2015 veel practische kennis opgedaan over onderzoek en bescherming van wilde zoogdieren. Vanaf 2015 zet hij zich met met volle overtuiging full time in voor Silvavir ecologisch advies. Daarnaast is Sil vrijwillig dassenonderzoeker, voorzitter van Stichting het Kleinschalig landschap en werkt hij in zijn vrije tijd aan vogel ringonderzoek.

Ing. R.R. (Roy) Mol

Ing. R.R. (Roy) Mol

Adviseur Ecologie/GIS

roy.mol@silvavir.com
06-14815626

Roy is een expert op het gebied van GIS en data-visualisatie.
Zijn kracht ligt in het vertalen en combineren van complexe informatie uit diverse disciplines naar sprekend visueel aantrekkelijk beeldmateriaal. Iets wat van cruciaal belang is bij de presentatie van resultaten.

Naast zijn expertise op digitaal vlak is Roy als ecoloog actief. Zijn achtergrond ligt in bos en natuurbeheer (Van Hall Larenstein University of applied sciences 2006), zijn interesse gaat uit naar landschapsbeheerplannen en natuurinclusief ontwerpen.

Ir. J. (Joep) van Belkom

Ir. J. (Joep) van Belkom

Adviseur Ecologie/GIS

joep.vanbelkom@silvavir.com
06-27426979

Joep is een pragmatische ecologisch adviseur die streeft naar een duurzame omgang tussen mens en natuur. Zijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en positieve energie maken hem een betrouwbaar en betrokken aanspreekpunt op wie onze opdrachtgevers kunnen rekenen. Joep is ambitieus, flexibel en denkt mee met zijn opdrachtgevers. Hij haalt energie uit het zoeken naar oplossingen bij uitdagingen; naar wat wél kan, wat wél werkt. Hij is gemakkelijk in de omgang en hierdoor is hij een prettige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en burgers. Naast zijn werk geniet Joep ervan om sportief actief te zijn.

Persoonlijk contact

Een klein bureau heeft zo zijn voordelen. Bij ons ben je geen nummertje, wij zijn betrokken bij onze opdrachtgevers en kennen ze bij naam. Direct persoonlijk contact met onze meedenkende consultants zodat we snel kunnen schakelen.

Omdat wij vanuit huis werken hebben we geen kantoor of bezoekadres. Voor een overleg of vergadering maken we graag een persoonlijke afspraak op locatie. Voor vragen kan je het beste even bellen of ons persoonlijk een e-mail sturen via bovenstaande contactgegevens.

Vrienden van Silvavir

 

Bij Silvavir hebben we samenwerken en verbinden hoog in het vaandel staan. Dit doen we o.a. samen met onze ‘vrienden’.

LEE Motion X Design

LEE is an experienced freelance graphic and motion designer from Amsterdam. Who is passionate about storytelling and creating stunning visuals. Respecting every deadline. I am always up for new challenges and using my expertise to create compelling and engaging content for your brand or client.

Website: leemotiondesign.com

Wildlife Monitoring Solutions

Wildlife Monitoring Solutions is specialist in Nederland op het gebied van cameravallen en heeft zich erop toegelegd om de leverancier voor cameravallen in Europe te worden. Ze zijn de directe leverancier voor al onze cameravallen die we voor verscheidene projecten inzetten. Naast leverancier, is Wildlife Monitoring Solutions een uitstekende adviseur voor het gebruik van cameravallen.

Website: www.wildlifemonitoringsolutions.nl

ChrissieSewalt Photography

Chrissie Sewalt is een professionele bruid- en lifestyle fotograaf. Ze heeft ons geholpen met het maken van bedrijfsfoto’s voor op onze website. Chrissie was erg prettig om mee samen te werken. Bij het voorgesprek en het maken en selecteren van de foto’s nam ze uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken en ons van advies te voorzien. Dankzij Chrissie beschikken we nu over een mooie collectie aan bedrijfsfoto’s.

Website: www.chrissiesewalt.nl

Zoogdiervereniging

De Zoogdiervereniging zet zich in voor onderzoek naar, en bescherming van inheemse wilde zoogdieren én hun leefgebieden in Nederland. Ze voeren opdrachten uit op het vlak van onderzoek, advisering en voorlichting. De ecologen van Silvavir werken nauw samen met de Zoogdiervereniging binnen verscheidene projecten.   

Website: www.zoogdiervereniging.nl

Wageningen Universiteit en Onderzoekscentrum 

De ecologen van Silvavir werken nauw samen met onderzoekers van de Wageningen Universiteit op het vlak van ecologisch onderzoek, met name binnen het Wildcamera tuintellingproject.

Website: www.wur.nl

Kim de Been

Kim de Been werkt in marketing en communicatie. In haar vrije tijd gaat ze maar al te graag de natuur in en fotografeert ze allerlei diersoorten, met als resultaat een mooie en uitgebreide fotocollectie. We zijn Kim dankbaar dat we een aantal van deze prachtfoto’s mochten gebruiken voor op onze website. Meer van Kim’s foto’s zijn te vinden op haar Instagram account @kim.debeen.