06-54376380 info@silvavir.com

Silvavir ecologisch advies

Groen adviesbureau met hart voor de zaak

Sinds 2010 zetten wij onze kennis en ervaring in om te werken aan het ecologisch evenwicht tussen mens en natuur. De naam zegt het al ‘Silva’ staat in het Latijn voor bos en ‘Vir’ voor mens. De wisselwerking tussen mens en natuur. Met gedreven professionals een bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving. Dit doen wij graag samen met onze klanten. Onze consultants hebben veel ervaring binnen het werkveld ecologie. Ze zijn creatief, betrokken en ze hebben passie voor hun vak.

Oplossingsgericht

Pragmatisch denken is voor ons essentieel verbonden met het werkveld

Goede klant support

Bereikbaarheid en korte lijnen zijn de kracht van onze communicatie

Vooruit denken

Anticiperen op wat komen gaat voorkomt onaangename verrassingen

slimme terugkoppeling

Centrale dynamische opslag van onderzoeksgegevens

Ing. S.A. (Sil) Westra

Ing. S.A. (Sil) Westra

Adviseur Ecologie/GIS

sil.westra@silvavir.com

06-54376380

Sil heeft zijn achtergrond in bos- en natuurbeheer (Hogeschool Larenstein, 2006). Tijdens zijn werk als GIS medewerker en veldecoloog bij de Zoogdiervereniging heeft hij tussen 2007 en 2015 veel practische kennis opgedaan over onderzoek en bescherming van wilde zoogdieren. Vanaf 2015 zet hij zich met met volle overtuiging full time in voor Silvavir ecologisch advies. Daarnaast is Sil vrijwillig dassenonderzoeker, voorzitter van Stichting het Kleinschalig landschap en werkt hij in zijn vrije tijd aan vogel ringonderzoek.

Ing. R.R. (Roy) Mol

Ing. R.R. (Roy) Mol

Adviseur Ecologie/GIS

roy.mol@silvavir.com
06-14815626

Roy is een expert op het gebied van GIS en data-visualisatie.
Zijn kracht ligt in het vertalen en combineren van complexe informatie uit diverse disciplines naar sprekend visueel aantrekkelijk beeldmateriaal. Iets wat van cruciaal belang is bij de presentatie van resultaten.

Naast zijn expertise op digitaal vlak is Roy als ecoloog actief. Zijn achtergrond ligt in bos en natuurbeheer (Van Hall Larenstein University of applied sciences 2006), zijn interesse gaat uit naar landschapsbeheerplannen en natuurinclusief ontwerpen.

Ir. J. (Joep) van Belkom

Ir. J. (Joep) van Belkom

Adviseur Ecologie/GIS

joep.vanbelkom@silvavir.com
06-27426979

Joep is een pragmatische ecologisch adviseur die streeft naar een duurzame omgang tussen mens en natuur. Zijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en positieve energie maken hem een betrouwbaar en betrokken aanspreekpunt op wie onze opdrachtgevers kunnen rekenen. Joep is ambitieus, flexibel en denkt mee met zijn opdrachtgevers. Hij haalt energie uit het zoeken naar oplossingen bij uitdagingen; naar wat wél kan, wat wél werkt. Hij is gemakkelijk in de omgang en hierdoor is hij een prettige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en burgers. Naast zijn werk geniet Joep ervan om sportief actief te zijn.

Een klein bureau heeft zo zijn voordelen. Bij ons ben je geen nummertje, wij zijn betrokken bij onze opdrachtgevers en kennen ze bij naam. Direct persoonlijk contact met onze meedenkende consultants zodat we snel kunnen schakelen.

Omdat wij vanuit huis werken hebben we geen kantoor of bezoekadres. Voor een overleg of vergadering maken we graag een persoonlijke afspraak op locatie. Voor vragen kan je het beste even bellen of ons persoonlijk een e-mail sturen via bovenstaande contactgegevens.

Menu

Home
Diensten
Projecten
Publicaties
Nieuws
Over ons
Contact

Direct naar

Vleermuiskast Silvavir VK01
Project Wildcamera
Welke wildcamera kopen?
Contactgegevens

Silvavir ecologisch advies

info@silvavir.com
06-54376380


KVK: 51842866
BTW: 8501.96.437B02
Bank: NL88 TRIO 0198 4660 80

Volg ons