0570-244037 info@silvavir.com

Ik ben Isebel Dijkgraaf en sinds 1 september werkzaam voor Silvavir. Sinds juli ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Van Hall Larenstein waar ik de opleiding Bos en Natuurbeheer heb gedaan. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik mij bezig gehouden met de verspreiding van de otter in de omgeving van Utrecht in relatie tot potentiële obstakels ((water)- wegen) die hij hierbij tegen zal komen.
Ik ben opgegroeid op BelleMarie, biologische dynamische kruidenkwekerij. Van jongs af aan liep ik over de tuin en door de weilanden gefascineerd door alles wat er groeide en leefde en de relaties hiertussen. Ik genoot en geniet er altijd erg van om buiten bezig te zijn. Ik kijk er nu dan ook erg naar uit om na mijn studie actief aan de slag te gaan en mij verder te ontwikkelen in het ecologische werkveld.

Het is leuk als je dit bericht deelt!