0570-244037 info@silvavir.com

Ecologisch bureau Silvavir organiseert in samenwerking met de Zoogdiervereniging en Wildlife Monitoring Solutions twee ééndaagse cursussen over het gebruik van wildcamera’s en het verwerken van de verkregen beelden. Met deze cursus willen we waarnemers trainen om te kunnen gaan met een wildcamera en beeldmateriaal te verwerken met behulp van het beeldverwerkingssysteem ‘Agouti’ om zodoende voor kwalitatief hoogwaardige validatie en opslag van waarnemingen te zorgen.

Deze cursus is geschikt voor wie:

  1. over een wildcamera beschikt en geïnteresseerd is in hoe je optimaal resultaten kunt behalen.
  2. niet over een wildcamera beschikt, maar het wel interessant vindt om beeldmateriaal, afkomstig van wildcamera’s, te verwerken. Je kunt hier leren hoe het programma ‘Agouti’ werkt en vervolgens vanuit je eigen thuis een bijdrage leveren aan de kennisontwikkeling van onze inheemse zoogdieren.
  3. wellicht een lichamelijke beperking heeft waardoor hij of zij minder in de natuur kan zijn dan gewenst. Het verwerken van beeldmateriaal biedt mogelijk een welkome manier om toch iets voor de natuur te kunnen doen.

De cursusdagen staan gepland op:

  • zondag 11 november 2018 in Zwolle
  • zaterdag 24 november 2018 in Nijmegen

Ben je geïnteresseerd? Laat dit weten aan Elze Polman van de Zoogdiervereniging (elze.polman@zoogdiervereniging.nl). Zij zal nadere informatie over de cursus leveren.

 

Organisatie: Zoogdiervereniging, Silvavir en Wildlife Monitoring Solutions
Locatie: Zwolle en Nijmegen
Kosten: Geen (aanmelden verplicht)
Contact: Elze Polman
Het is leuk als je dit bericht deelt!